×

Retourneren en herroepingsrecht

Ruim 100 Combinaties..omdat smaken verschillen!
Retourneren en Herroeping 
De levering is niet naar wens?
Mocht uw sauna handdoek niet naar wens zijn, neem dan altijd even contact op:
info@saunahanddoek.nl of bel naar 0316 342023.
Indien wij onverhoopt niet het juiste product hebben geleverd zullen wij dit als nog doen.
Ik ben niet blij met de gemaakte kleur keuze van de handdoek/ unieke bies.
Bent u niet blij met de uitgezochte kleurkeuze/dessin. Dan kunt u het product (op uw kosten) terugsturen en ruilen voor een andere combinatie. Wij zullen dan daarna in overleg de nieuwe combinatie (handdoekkleur/unieke bies) naar u toezenden. In dit pakket zit ook een TNT pakketzegel. Die TNT pakketzegel is de vergoeding van de door u gemaakte retourverzendkosten. Mocht u helemaal niet tevreden zijn dan kunt u zich beroepende wet op koop op afstand, het beroepingsrecht.
Wat is het herroepingsrecht en hoe maak ik daar gebruik van?
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@saunahanddoek.nl  Daarna kunt u het terugzenden met het ingevulde herroepingsrechtformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na binnenkomst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Middels onderstaand herroepingsformulier kunt u de retourzending aanmelden:
[ninja_form id=3]

DitIsDeMijne

Tulpenstraat 12
9601 HV Zevenaar
0316 342023

Over DitIsDeMijne

INFORMATIE

Algemene Voorwaarden

Bedrijfsinformatie

Member Get Member

Nieuwsbrief

KLANTENSERVICE

Veel gestelde vragen

Bestellen

Levering & Verzending

Retour zenden

Contact

MIJN ACCOUNT

Inloggen

Orderhistorie

Privacy Policy