×

Levering & Verzending

Wat is de levertijd?

Alles wordt speciaal voor u gemaakt na ontvangst van uw betaalde bestelling. Wij hebben geen voorraad en hierdoor geen ook verspilling van (grond)stoffen. Dit duurt 14 dagen na ontvangst van betaling.

Ik wil een bestelling en de factuur elk op een ander adres ontvangen. Is dit mogelijk?

Uiteraard is dit geen probleem. U hoeft hiervoor alleen een ander afleveradres in te vullen onder het factuuradres. Wanneer u hiervoor kiest, zullen wij het pakket versturen naar het afleveradres.

Door wie wordt mijn bestelling bezorgd?

Voor Nederland:
De bestelling wordt verstuurd met Post NL. Zodra uw pakket verstuurd is, kunt u deze volgen via de link die u per e-mail wordt toegestuurd na verzending door ons. Als u op het moment van levering niet thuis bent, zal de chauffeur proberen het pakketje bij de buren af te leveren. U krijgt dan een briefje in de bus met de informatie waar het pakketje is bezorgd. Mocht het ook niet lukken om het pakket bij de buren af te leveren, dan laat de bezorger een bericht voor u achter. Hierop staat een ‘niet-thuis-code’: met deze code kunt u dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar u uw pakket bij de tweede keer wilt laten bezorgen.

Lukt het niet om uw pakket af te leveren bij de tweede bezorgpoging? En heeft u de bezorging van te voren niet gewijzigd? Dan kan kunt u de zending ophalen bij een Postkantoor bij u in de buurt. Het adres staat op het bericht dat de bezorger voor u heeft achtergelaten. U heeft twee weken om uw pakket op te halen. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen wanneer u het pakket ophaalt. Post NL streeft ernaar uw pakket binnen 2 werkdagen te bezorgen.

Voor België & Duitsland:
De bestelling wordt verstuurd met DPD. Zodra uw pakket verstuurd is, kunt u deze volgen via de link die u per e-mail wordt toegestuurd na verzending door ons.

Overige landen:
in overleg, mail naar info@saunahanddoek.nl

Wat zijn de verzendkosten?

€ 4.95 per bestelling in NLD, vanaf 99 euro gratis verzenden.
€ 9.95 voor België & Duitsland.
Andere landen is in overleg.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja dat kan, in Zevenaar. De dag/tijdstip is in overleg. Neem even contact op via info@saunahanddoek.nl of bel naar 0316 342023