Sauna Badjas

De unieke sauna badjas van Saunahanddoek.nl heeft voldoende lengte zodat ze onder de knie en boven uw enkel vallen. De badjassen hebben lange mouwen, maar deze kunt u indien gewenst eenvoudig omslaan. U kunt de sauna badjas bestellen in diverse kleuren. te weten, donkerblauw, antraciet, wit, beige en zwart. Ook onze badjassen zijn voorzien van een unieke bies die u zelf kiest. Net als bij onze sauna handdoeken kunt u uw badjas personaliseren met uw naam. Deze kunt u laten plaatsen op uw borst of op de rug.

109,95129,90

Dit bedrag is inclusief BTW
10 werkdagen levertijd
Ruim 100 combinaties
Uw eigen unieke handdoek
Grote ophanglussen

Beschrijving

De maat van uw sauna badjas

We hanteren de volgende maten:

  • tot circa 60 kilo = S
  • tot circa 70 kilo = M
  • tot circa 80 kilo = L
  • tot circa 95 kilo = XL
  • zwaarder dan 95 kilo = XXL

Let op: dit zijn richtlijnen. Een kleinere badjas is de juiste keuze als u elegant voor de dag wilt komen. Een grotere badjas is iets voor u als u gaat voor comfort. Weet u niet zeker welke maat u moet bestellen, neem dan gerust even contact met ons op.

Beschrijving badjas

Combineer uw luxe sauna handdoek met een unieke sauna badjas van Saunahanddoek.nl. Weet u niet goed welke handdoek u moet kiezen, kijk dan eens bij onze populaire combinaties. U kunt dan ook direct inspiratie opdoen voor de bies van uw sauna badjas.

Ook bij onze badjassen werken wij met een unieke bies. Er zijn 20 verschillende biezen waar u uit kunt kiezen. Op die manier herkent u uw badjas direct. U kunt eveneens uw naam laten laseren op de badjas. Bestelt u uw badjas vandaag, dan heeft u de badjas binnen 10 werkdagen thuis.

Een uniek cadeau

Doe uzelf of een ander een mooie badjas cadeau. Uw badjas wordt zorgvuldig met de hand gemaakt in het atelier. Binnen 14 dagen is uw badjas gemaakt. We vinden het belangrijk om uw badjas te maken met oog voor het milieu. Kies ook voor een exclusieve en gepersonaliseerde badjas. De badjassen worden gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit biologisch katoen. U kunt kiezen uit 4 kleuren en de badjas is verkrijgbaar in verschillende modellen. De jas kunt u personaliseren met maar liefst 20 unieke biezen. Natuurlijk is uw badjas handig voor de sauna, maar ook heerlijk om thuis aan te trekken.