×

Over Saunahanddoek.nl

Christel Bedeaux
Christel Bedeaux

Saunahanddoek.nl maakt onderdeel uit van Bedeaux Handelsonderneming. Oprichtster Christel Bedeaux staat aan het hoofd van deze onderneming. Zij is geen vreemde in de wereld van textiel.
In 2007 begon zij de groothandel “KleertjesGroothandel”, na eerst 7 jaar werkzaam te zijn geweest in Duitsland als inkoopster baby-en kinderkleding. Met KleertjesGroothandel bood zij de beste partijen outlet aan van de beste merken.

Het ontstaan van Saunahanddoek.nl

Het idee voor Saunahanddoek is ontstaan door de eigen ervaringen van Christel. Zij is regelmatig te vinden in de sauna en heeft zelf ervaren dat de handdoeken vaak te klein zijn om comfortabel op te liggen in de sauna. Ook gebruiken veel andere saunagasten dezelfde kleur handdoeken, waardoor ze vaak verwisseld werden omdat de handdoeken zo op elkaar leken.

Dit moet anders, dacht Christel. Het kan leuker en beter en Saunahanddoek.nl is het resultaat! Bij ons krijg je een unieke, onderscheidende en gepersonaliseerde sauna handdoek van de beste kwaliteit, met een leuk design. Wij hebben voor ieder wat wils.

Ditisdemijne