XXL Handdoek

Voor lange mensen hebben wij naast onze standaard sauna handdoek van 200 centimeter x 80 centimeter, nog een grotere handdoek in ons assortiment. De afmetingen van deze sauna handdoek bedragen maar liefst 220 centimeter x 90 centimeter. Ook het gewicht van deze handdoek is groter, namelijk 630 gram per vierkante meter. Eveneens verkrijgbaar met een bijpassende kleinere handdoek van 140 x 70 centimeter. Het gewicht van deze handdoek bedraagt hetzelfde als zijn grote broer.

34,95133,95

Dit bedrag is inclusief BTW
10 werkdagen levertijd
Ruim 100 combinaties
Uw eigen unieke handdoek
Grote ophanglussen

Beschrijving

Saunahanddoek zwart XL

Voordelen van uw xxl sauna handdoek

Ook de xxl sauna handdoek heeft een unieke bies zodat deze eenvoudig te herkennen is voor u. Ophangen was nooit eenvoudiger door de twee grote ophanglussen in een contrasterende kleur. Het wassen van de handdoek kunt u doen op 60 graden. Ook mag de xxl handdoek in de droger. Bestelt u de xxl sauna handdoek vandaag, dan is uw sauna laken binnen 14 dagen gemaakt. Deze sauna handdoek is ook handig om te gebruiken voor gebruik op het strand, in een schoonheidssalon, voor een massage of thuis.

Personaliseren van uw sauna badlaken

Naast de kleur en de unieke bies, kunt u uw xxl sauna handdoek ook met uw naam laten laseren. Wij gebruiken hiervoor een speciale denimstof. Als u hiervoor kiest, is het niet mogelijk om de handdoek te ruilen. In dit geval is de wet kopen op afstand niet van toepassing op dit product.

De xxl sauna handdoek is beschikbaar in twee kleuren: donkerblauw of donkergrijs. U kunt kiezen uit 11 verschillende en unieke biezen voor deze handdoeken. U heeft dus maar liefst meer dan 20 combinaties waar u uit kunt kiezen.

Sauna XXL handdoek als cadeau voor uzelf of een ander

  • De xxl sauna handdoek is beschikbaar in 2 kleuren en 11 unieke biezen.
  • Nadat u bestelt gaan wij aan de slag voor u. Uw handdoek wordt binnen 14 dagen met de hand gemaakt.
  • Wij maken uw sauna handdoek met oog voor het milieu.
  • Ook handig voor gebruik op het strand, voor sport of vakantie.
  • Bestel ook de bijpassende kleinere handdoek van 140 centimeter x 70 centimeter of kies voor een matchende badjas.